Декомпозиція інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (Аналітичний центр «Нова Економіка», 2014)
Метою дослідження є декомпозиція інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства та введення в науковий понятійний обіг понять: «інноваційно- інвестиційна спроможність підприємства» (І-ІСП), «інноваційність», «інвестоспроможність».
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; інвестиційна спроможність; інноваційна спроможність; інноваційність; інвестоспроможність