Удосконалений метод генерації та видачі ключів для комбінованих інфраструктур відкритих ключів - Кравченко, П. О. (ХНУРЭ, 2011)
Описується удосконалений метод генерації таємного ключа для комбінованої інфраструктури відкритих ключів, який відрізняється паралельними запитами користувача до розподіленого уповноваженого на генерацію ключів та формуванням особистого ключа користувачем, що дозволяє збільшити показники доступності для розподіленого уповноваженого на генерацію ключів.
Keywords: інфраструктура відкритих ключів; криптоживучі ІВК на ідентифікаторах