Розробка модуля «Облік комп'ютерних комплектуючих» інформаційної системи магазину електроніки - Коваль, В. С. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес обліку комп’ютерних комплектуючих магазину електроніки. Метою роботи є розробка модуля, що автоматизує процес обліку комп’ютерних комплектуючих та формування вихідних документів. Методи дослідження - методи системного аналізу, об’єктно- орієнтованого підходу, структурного аналізу, засоби моделювання схем даних. У ході виконання роботи застосовано метод системного аналізу, що надає можливість комплексно дослідити сферу обліку комп’ютерних комплектуючих, виявити ключові функціональні вимоги до інформаційної системи та обґрунтувати вибір її архітектурного рішення. У ході виконання кваліфікаційної роботи досліджено предметну область обліку комп’ютерних комплектуючих у магазині електроніки. Проаналізовано організаційну структуру підприємства, функціональні та технічні характеристики існуючих інформаційних систем, виявлено їхні обмеження. На основі цього сформульовано вимоги до модуля, обґрунтовано його мету та архітектуру. Розроблено елементи інформаційного, математичного й програмного забезпечення, проведено тестування модуля, а також розглянуто питання захисту даних і впровадження системи в експлуатацію.
Keywords: магазин електроніки; облік комп’ютерних комплектуючих; формування вихідних документів