Talent-managment в управлінні персоналом - Петряєв, О. О.; Леоненко, К. Р. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
В даній статті проаналізовано матеріал наявних досліджень провідних вчених у сфері Talent-Management. Визначено основні тенденції у сучасному світі, що впливають на систему управління талантами, основні переваги позитивної політики талант-менеджменту. Сформовано проблематику та проаналізовано сутність системи, а також розглянуто і виявлено основні характеристики трудового капіталу, з точки зору талановитості. Запропоновані основні напрями розвитку на підприємстві для ефективного Talent-Management.
Keywords: Talent-Management; управління талантами