Поєднання даних оглядових систем спостереження повітряного простору - Свид, І. В.; Обод, А. І. (Системи управління, навігації та зв'язку, 2017)
У статті наводиться аналіз відомих методів поєднання даних оглядових систем спостереження повітряного простору на етапі третинної обробки та пропонується здійснювати поєднання даних в мережі систем спостереження на етапі сигнальних даних чи на етапі первинної обробки даних. Показано, що реалізація централізованої обробки сигнальних рішень та первинної обробки даних дозволяє здійснити сумісну оптимізацію обробки даних та підвищити показники якості інформаційного забезпечення користувачів системи контролю повітряного простору.
Объединение данных обзорных систем наблюдение воздушного пространства
Unification of data of review systems observation of the air space
Keywords: поєднання даних; первинна обробка даних систем спостереження; система спостереження повітряного простору