Метод підвищення якості інформаційного забезпечення запитальними системами спостереження повітряного простору - Свид, І. В.; Сайківська, Л. Ф.; Обод, А. І. (Системи обробки інформації, 2015)
У статті наводиться оцінка варіанту організації інформаційного забезпечення користувачів системи контролю повітряного простору на основі спадкоємного переходу від визначення координатної інформації повітряних об’єктів запитальними системами спостереження до передачі координатної інформації повітряних об’єктів, визначеної на основі навігаційних засобів, разом з польотною інформацією по каналу передачі запитальних систем.
МЕТОД ПОВЫШЕНИЯ КАЧЕСТВА ИНФОРМАЦИОННОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ ЗАПРОСНЫМИ СИСТЕМАМИ НАБЛЮДЕНИЯ ВОЗДУШНОГО ПРОСТРАНСТВА
METHOD OF IMPROVING THE QUALITY PROVISION OF INFORMATION INTERROGATION SYSTEMS OBSERVATIONS AIRSPACE
Keywords: інформаційне забезпечення; координатна інформація; запитальні системи спостереження