Розробка інформаційної системи планування персо нального та сімейного бюджету - Романків, Н. Д.; Коваленко, А. І. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є висвітлення етапів проектування та розробки компонентів інформаційної системи планування персонального та сімейного бюджету. Для компонента інформаційної системи, що реалізує моніторинг плану виконання особистого або сімейного бюджету метою є розробка алгоритму розрахунку статистичних даних.
Keywords: бюджет; розрахунок статистичних даних