Ліцензування як засіб господарсько-правового регулювання туристичної діяльності в праві ЄС, Латвії та України - Семенова, М. (Baltic International Academy, 2018)
Доповідь присвячена дослідженню загальних питань ліцензування як способу господарсько-правового регулювання туристичної діяльності в Україні та ліцензування діяльності туроператора і турагента в праві ЄС, Латвії та України. // The report is devoted to the research of general issues of licensing as a way of economic and legal regulation of tourism activities in Ukraine and licensing the activities of a tour operator and a travel agent in the law of the EU, Latvia and Ukraine.
Keywords: туризм; ліцензія; туристичне підприємство; турагент; туристична послуга; tourism; license; travel undertaking; travel agent; tourist service