Спосіб планування оперативних втручань при лікуванні порушень повітряної провідності верхніх дихальних шляхів - Аврунін, О. Г.; Семенець, В. В.; Журавльов, А. С.; Калашник, М. В.; Ященко, М. І. (My University, 2010)
Спосіб планування оперативних втручань при лікуванні порушень повітряної провідності верхніх дихальних шляхів, який складається з проведення ринометричних досліджень, виконання ендоскопічного обстеження порожнини носа, проведення функціональних досліджень верхніх дихальних шляхів, виконання інтроскопічного обстеження стану носових пазух.
Keywords: оперативне втручання; дихальні шляхи