Розробка навчального web-додатку з інтегрованим цифровим помічником - Акімов, Б. О. (My University, 2025)
У результаті роботи проаналізовано потреби цільової аудиторії, розроблено архітектуру вебдодатку, реалізовано модуль створення та проходження вікторин, а також інтегровано інтелектуального помічника, який надає персоналізовану підтримку користувачу під час навчання. Отримані результати можуть бути використані в системах формальної та неформальної освіти, у середовищах онлайн-курсів та платформах дистанційного навчання, сприяючи підвищенню зацікавленості та залучення студентів у навчальний процес.
Keywords: цифровий помічник; навчальне середовище; chatbot; архітектура вебдодатку