Метод об'єднання гетерогенних обчислювальних ресурсів у розподіленому віртуальному середовищі - Мартинцов, А. Ф. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є збільшення обчислювальної потужності при об'єднанні гетерогенних обчислювальних ресурсів у єдиний обчислювальний комплекс для ефективного управління обчислювальними ресурсами та розробка методу запуску додатків у розподіленому віртуальному середовищі. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розглянуто Продуктивність обчислювальних середовищ визначається їх доступністю, переважно оцінюваної системами балансування навантаження, системами управління ресурсами, виконання робочої навантаження та обробки даних на вирішення величезної кількості завдань. Щоб задовольнити ці вимоги, нам потрібне потужне обчислювальне середовище з надійними системами балансування навантаження, системою загальної пам'яті і надійною системою обробки даних з величезним обсягом даних.
Method for Combining Heterogeneous Computing Resources in a Distributed Virtual Environment
Keywords: розподілені обчислення; Грид-технології; хмарні обчислення