Програмна система для підтримки соціальної адаптації при переїзді в іншу країну - Барсуков, В. О. (My University, 2025)
Об’єктом розробки є інноваційна веб-платформа, створена для сприяння соціальній адаптації людей, які переїхали до нової країни або місцевості. Мета роботи – розробити ефективний та інтуїтивно зрозумілий веб-додаток, що надасть користувачам змогу швидко інтегруватися у нове середовище завдяки пошуку однодумців за інтересами, мовами, хобі, цілями, а також участі у тематичних заходах та спілкуванні в групах. У процесі роботи використовувалися сучасні технології розробки: серверний фреймворк NestJS, клієнтська частина була реалізована з використанням Next.js, для взаємодії з базою даних MySQL застосовано ORM Prisma, а мова програмування TypeScript забезпечила високу стабільність та підтримуваність коду.
Keywords: Програмна система для підтримки соціальної адаптації при переїзді в іншу країну