Дослідження методів та моделей IT-проекта розробки додатку збору фінансових даних - Головін, М. С. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є методи та моделі розробки IT-проєкта для збору фінансових даних. Предметом дослідження є існуючі методи збору та обробки фінансових даних. Метою роботи є дослідження та аналіз методів і моделей, що використовуються при розробці додатку для збору фінансових даних, а також розробка нової методології для ефективної обробки фінансових даних з різних джерел. Робота включає аналіз існуючих методів збору та обробки фінансових даних, розробку методу використання необхідних моделей для збору та обробки фінансових даних, реалізацію додатку для збору, парсингу та обробки фінансових даних з різних джерел, а також оцінку ефективності розробленого рішення. Наукова новизна роботи полягає у використанні існуючих моделей для збору та обробки фінансових даних, що забезпечує підвищену ефективність та гнучкість у порівнянні з іншими рішеннями. Реалізація методу представлена у вигляді додатку, який включає три основні модулі: Скрапер, Екстрактор та Маркет логіки. Практичне значення отриманих результатів полягає у створенні додатку для збору та обробки фінансових даних, що може бути використаний у фінансових установах, трейдерами та аналітиками для підвищення ефективності їх роботи.
Keywords: збір фінансових даних; парсинг