Метод ідентифікації в безконтакних платежах - Золотухін, О.; Лановий, О. (ХНУРЕ, 2018)
Даному електронному документі є опис метода для підвищення ефективності ідентифікації та безпеки платежів у системах безконтактних платежів за рахунок вдосконалення методу ідентифікації клієнтів в частині біометричної ідентифікації та геолокації користувача. This electronic document describes a method for increasing the efficiency of identification and security of payments in contactless payments systems by improving the method of identifying clients in terms of biometric identification and user geolocation.
The Method of Identification in Contactless Payments
Keywords: система безконтактних платежів; геолокація; біометрична ідентифікація; метод ідентифікації безконтактних платежів; contcless paymentt system; geolocation; biometric identity