Методи маршрутизації в корпоративній комп'ютерній мережі - Топорков, Є. О. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є аналіз існуючих моделей та методів маршрутизації в корпоративних комп’ютерних мережах. У даній роботі досліджені моделі та методи динамічної маршрутизації у мережах із багатопротокольною комутацією по мітках, були модифіковані алгоритми пошуку найкоротших шляхів. Розроблений програмний засіб, який реалізує розроблені методи та моделі.
Routing Methods in Corporate Computer Network
Keywords: MPLS; GMPLS; динамічна маршрутизація; DWDM; LSP; WVP