Актуальні питання розвитку електронного каталогу бібліотеки ВНЗ - Шевченко, Т. Є.; Етенко, Н. Ю. (ХНТУСГ, 2010)
Сучасну бібліотеку вищого навчального закладу сьогодні неможливо уявити без електронного каталогу. Саме на базі цього інформаційного ресурсу формуються основні бібліотечні технологічні процеси.
Keywords: електронний каталог; бібліотека внз