Обгрунтування вибору технології та інструментів для розробки мобільних додатків - Соколовський, О. В. (My University, 2022)
Мета роботи – обґрунтування вибору технології та інструментів для розробки мобільних додатків з наступним удосконаленням архітектури та користувацького інтерфейсу, на прикладі додатку Харківського національного університету радіоелектроніки «Розклад ХНУРЕ». Об'єкт дослідження – мобільний додаток «Розклад ХНУРЕ» та аналоги додатків національних та зарубіжних ЗВО.У ході дослідження були розглянуті мобільні додатки ЗВО, проведений порівняльний аналіз об'єкту дослідження з національними та зарубіжними мобільними додатками, наведені переваги та недоліки їх архітектури та структури. Обґрунтовано вибір технології та інструментів для розробки мобільних додатків. Проведено експеримент методом експертних оцінок для визначення найбільш вагомих показників користувацького інтерфейсу мобільних додатків, з наступним формуванням висновків. Запропоновано шляхи удосконалення мобільного додатку «Розклад ХНУРЕ». Обґрунтовано загальні витрати, які передбачаються для вдосконалення мобільного додатку та доцільність використання цього додатку в процесі навчання студентами закладу вищої освіти.
Keywords: розробка додатків; навігація