Проєктування електронного мультимедійного видання «Нейромережі для цифрових художників» та технології його розробки - Кузьміна, А. Ю. (My University, 2024)
Темою роботи є створення електронного видання для цифрових художників «Нейромережі для цифрових художників», що включає кілька ключових етапів розробки: збір інформації, її структурування та редагування, створення дизайну, інтерактивної вікторини й відеосимуляцій, розробка навігації, тестування проєкту. Мета створення електронного видання полягає в наданні цільовій аудиторії, якою є українські цифрові художники, доступу до інформації та інструментів, що допоможуть їм ефективніше використовувати нейромережі у своїй творчості, засвоїти теоретичний матеріал за допомогою тестувань та інших видів взаємодії. Під час проведення роботи застосовані сучасні технології створення електронних видань, методи якісної взаємодії у навчальних мультимедіа виданнях з користувачем.
Keywords: електронне видання; художник; цифровий малюнок; мультимедіа