Методи використання штучного інтелекту в системах відеоспостереження - Гербін, В. А. (My University, 2023)
У даній роботі спроектована система відслідковування переміщень, з використанням алгоритму Deep Sort. Для цього, мовою UML, були система була описана за допомогою діаграм класів та діаграми пакетів, що відображають логіку роботи та взаємодії компонентів між собою. Спроектована система була реалізована мовою програмування Pyton з урахуванням специфіки задачі та наявності необхідного інструментарію. Отримана реалізація системи з використанням алгоритму Deep Sort була перевірено у ряді ситуацій. Навіть при великій кількості об’єктів, що одночасно відстежуються, алгоритм показав задовільну швидкодію і точність.
Keywords: система відеоспостереження; мобільний робот; навігація; комп'ютерний зір; інформаційна безпека; згорткова нейронна мережа