Надувний моторний човен - Семенець, В. В.; Копоть, М. А.; Бобнєв, Р. О.; Работягов, А. В. (ХНУРЕ, 2020)
Корисна модель належить до галузі суднобудування, стосується моторних надувних човнів переважно великої вантажопідйомності и може бути використана для прогулянок, спортивних змагань, полювання, тощо.
Keywords: човен моторний; балон; транець; контур бортів