Специфічні риси розробки вебсайту ресторану українських страв - Гордєєв, А. С.; Росторгуєва, Д. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В роботі досліджено необхідність розробки вебсайту ресторану української кухні для популяризації та підвищення впізнаваності. Визначені особливості процесу розробки подібного вебсайту та взаємозв’язки з просуванням української культури та туризму.
Keywords: ресторан; вебсайт