Розробка інформаційного web-сайту «Пошукові системи» - Жихарєва, Н. М. (My University, 2023)
Мета роботи – розробка адаптивного інформаційного web-сайту «Інформаційно-пошукові системи». Об’єкт дослідження – процес розробки web-сайту. Предмет – розробка інформаційного web-сайту «Пошукові системи». В кваліфікаційній роботі був проведений аналіз завдання на кваліфікаційну роботу, визначення цілей і задач проектування; аналітичний огляд досягнень у виробництві та застосуванні WEB-видань; послідовність виготовлення WEB-видання; вибір інструментальних засобів розробки; проектування інформаційної структури та навігації; розробка модульної сітки; розробка графічного дизайну; наповнення контентом сторінок видання; тестування. В результаті створено авторський, адаптивний сайт інформаційного характеру.
Keywords: інформаційний web-сайт; видання