Аналіз сучасних технологій ASP.NET WEB FORMS та MVC для WEB-додатків - Сухомлінова, Д. А. (ХНУРЕ, 2022)
У даній статті розглядається питання щодо актуальності Web-додатків. Як приклад підходу до розробки Web-додатків розглядаються технології платформи ASP.NETWeb Forms та MVC. В ході проведеного аналізу визначено переваги та недоліки даних технологій під час розробки Web-додатка.
Keywords: платформа ASP.NET; MVC; Web-додатки; Web Forms