Проблеми телекомунікацій, 2015, № 1 - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2015)
Електронне наукове фахове видання. Журнал включено до переліку спеціалізованих видань ВАК України з технічних наук, постанова президії Вищої атестаційної комісії України від 10 березня 2010 року №2-05/2.
Keywords: наукове фахове видання; проблеми телекомунікацій