Використання ілюстрацій у UI/UX-дизайні інтерфейсу - Івлєва, А. О.; Колесникова, Т. А. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянуто основні причини, чому варто застосовувати цифрові ілюстрації в дизайні інтерфейсу мобільного додатка або веб-сайту. Наведені варіанти засобів для прояснення значення складних понять, ідей за допомогою візуальних інтерпретацій.
Keywords: дизайн інтерфейсу; використання ілюстрацій