Автоматизація розрахунку параметрів гнучкої автоматизованої лінії в металургійному виробництві - Синельник, М. Д. (ХНУРЕ, 2020)
This work is devoted to modern developments in the development of industrial robots in automatic production.
Keywords: металургійне виробництво; роботехніка