Дослідження методів розробки лінгвістичних ресурсів перетворення корпусів текстів - Коваленко, Є. В. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є методи та процеси розробки лінгвістичних ресурсів, зокрема механізми та інструменти для ефективного перетворення корпусів текстів. Мета проекту полягає у розробці та дослідженні методів, які б підвищили ефективність обробки текстів і забезпечили більш точну та швидку роботу з лінгвістичними корпусами.
Keywords: корпус текстів; розробка лінгвістичних ресурсів; перетворення корпусів текстів