Передумови побудови АСУ системи електрохімзахисту магістральних трубопроводів - Скляров, С. О. (ХНУРЭ, 1998)
Вирішуються проблеми застосування основних принципів синтезу систем управління складними організаційно-технічними об'єктами для побудови АСУ системи протикорозійного захисту магістральних трубопроводів
Keywords: магістральний трубопровід; управління складними об'єктами