Аналіз методів підвищення ефективності складального виробництва за принципами lean production - Петров, Е. С. (ХНУРЕ, 2024)
В роботі розглянуте актуальне питання розроблення методу підвищення ефективності складального виробництва за принципами Lean Production. Проведено аналіз існуючих методів підвищення ефективності. Використання Lean Production обумовлено рядом причин: зменшення втрат, підвищення якості продукції, оптимізація процесів та гнучкість, залучення персоналу, покращення часу виконання процесі
Keywords: Lean Production; складальне виробництво; усунення недоліків