Рекреаційні послуги – шлях до здоров’язбереження організму студентів - Грохова, Г. П. (ХДАФК, 2016)
Одним із провідних напрямів розвитку особистості є збереження здоров’я, що визначає її ступінь життєдіяльності, життєздатності, життєтворчості, можливості реалізувати свої потенційні біологічні та соціальні функції студентів.
Keywords: здоров’язбереження; рекреаційна діяльність; здоровий спосіб життя; спортивно – оздоровчі технології; рекреаційні послуги