Основні етичні проблеми штучного інтелекту - Азаренков, В. І.; Криклива, К. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Досліджено етичні проблеми, пов’язані з застосуванням штучного інтелекту в різних сферах діяльності людини. Розглянуті позитивні так негативні сторони процесу впровадження ШІ, та пов’язані з цим моральні проблеми.
Keywords: етіка; мораль