Дослідження використання методів машинного навчання при розробці додатків для надання медичних консультацій - Мікіша, Д. С.; Колесников, Д. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз та спроба визначення алгоритму для підбору лікаря під потреби кожного пацієнта у інформаційній системі для надання медичних консультаційних послуг з використанням методів машинного навчання
Keywords: пацієнт; лікар