Створення ігрового додатку на Android в Unreal Engine 4 з використанням 3D моделювання - Нікітін, Н. Р. (My University, 2023)
Об'єкт дослідження – ігрові додатки. Предмет дослідження – методи створення та оптимізації ігрових додатків. Мета кваліфікаційної роботи – розробка прототипу ігрового додатку використовуючи ігровий двигун Unreal Engine. Методи дослідження – теоретичний аналіз, алгоритмування, графічне моделювання, статистична обробка даних. У даній роботі проведено огляд існуючих ігрових жанрів, класифікацію вимог ігор під різні платформи, детальний огляд ігрових рушіїв, аналіз програм під 3D моделювання, реалізацію ігрового контенту гри використовуючи програми для 3D моделювання, етапи створення додатку, розробка логіки додатку використовуючи візуальний скріптинг Blueprint, створення візуального інтерфейсу гри.
Keywords: 3D моделювання; blueprint; android; візуальний скріптинг; ігровий двигун; Unreal Engine