Надувний човен зі знімним транцем - Семенець, В. В.; Копоть, М. А.; Кобзев, І. В.; Косенко, В. В. (ХНУРЕ, 2020)
Корисна модель належить до галузі суднобудування, стосується моторних надувних човнів переважно великої вантажопідйомності и може бути використана для прогулянок, спортивних змагань, полювання, рятувальних операцій у надзвичайних ситуаціях, тощо.
Keywords: човен надувний; балон; транець знімний; корма; транець підвісний