Дослідження моделей оптимізації запитів клієнтів ІТ-проекту - Шеховцов, М. О. (My University, 2020)
Метою даної роботи є дослідження методів та моделей оптимізації запитів клієнтів, з метою підвищення ефективності роботи операторів, для підвищення відвідуваності, прибутку та лояльності клієнтів сайту інтернет магазину в цілому.
Keywords: моделі задоволеня клієнтів; лояльність клієнтів; оптимізація роботи операторів; интернет магазин; запити клієнтів