Розробка оригінал-макету друкованого видання «Мій друг штучний інтелект» - Леня, В. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є створення оригінал-макету друкованого видання, призначеного для ознайомлення молоді зі штучним інтелектом. Особлива увага була приділена розробці ілюстрацій та їх оформленню, які є стрижнем видання. Для цього було використано поєднання програм для растрової графіки та розробки друкованих видань. У роботі розглянуто всі етапи створення оригінал-макету друкованого видання, у які входять: визначення цільової аудиторії, вибір поліграфічних матеріалів, вибір програмного забезпечення, розробка структури, обґрунтування оформлення видання, розробка технологічного процесу виробництва видання, розрахунок економічної частини.
Keywords: друковане видання; верстка; оригінал-макет; книга; ілюстрація; друкарське обладнання