Інноваційний потенціал Університету 4.0 в екосистемі Індустрії 4.0 - Внукова, Н. М.; Пивоваров, В. М. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2022)
Час воєнного стану загальмував процеси зацікавленості впровадженням технологій Індустрії 4.0. Для Харківського регіону ця тема є надзвичайно важливою і актуальною. Для визначення ролі та місця і потенційних можливостей взаєморозвитку оцінено рівень зацікавленості темами Університету 4.0 і Індустрії 4.0 в Україні і світі. Одержані результати свідчать про те, що важливо визначатися щодо трендів, як самої екосистеми індустрії 4.0, так і ролі в цьому університетів 4.0.
Keywords: Google Trends; Університет 4.0 Канади; Індустрія 4.0 США