Пропозиції щодо підвищення ефективності відновлення озброєння та військової техніки угрупування зенітних ракетних військ змішаного складу під час виконання завдання з протиповітряної оборони або прикриття важливих державних і військових об’єктів - Дранник, П. А.; Рощупкін, Є. С.; Калита, О. В.; Удовенко, А. О. (НТУ «ХПІ», 2024)
У доповіді наведені пропозиції щодо підвищення ефективності відновлення ОВТ змішаного угрупування ЗРВ, що базуються на удосконаленні використання ресурсів та оптимізації проведення заходів у часі.
Keywords: зенітне ракетне озброєння; відновлення озброєння; змішане угрупування; прикриття військових об’єктів