Дослідження методів мінімізації алгебро-логічних рівнянь - Білозьоров, Д.; Шубін, І. (ХНУРЕ, 2018)
Розроблено метод та модель навчання з використанням теорії штучного інтелекту, для моделювання процесів отримання знань обґрунтовано використання алгебри предикатів та предикатних операцій. Адаптивна організація навчального матеріалу описана в термінах алгебри скінченних предикатів та предикатних операцій, що дозволяє автоматизувати вирішення завдання створення навчальних програм з елементами штучного інтелекту It has been justified use algebra predicates and predicate operations. It has also been developed a general multilevel model of adaptive learning material, which was described in terms of predicate algebra operations that allows automating the solution of training programs with elements of artificial intelligence
Research of Methods Minimizing of Algebraic-logical Equations
Keywords: адаптивна гіпермедіа; алгебра скінченних предикатів; навігаційне правило; мінімізація скінченних предикатів; adaptive hypermedia; finite algebra predicates