«Байки харківські» - сучасний погляд - Соколова, А. М. (ХНУРЕ, 2022)
У роботі розглянуто філософську спадщину Г. С. Сковороди і сьогодення на основі його збірки «Байки Харківські».
Keywords: байка; сучасний погляд