Голосовий асистент користувача на базі нейромережевих технологій - Липенко, А. В. (My University, 2023)
Мета роботи – дослідження нейронних мереж та створення на їх базі голосового асистента. Методи дослідження – аналіз технічної літератури з області нейромережевих технологій, експериментальний підбір нейронних мереж, програмна реалізація та проведення комп’ютерного експерименту. Проведено теоретичний аналіз різних нейронних мереж та їх архітектур, методів оптимізації та інших параметрів. Проведення теоретичних та практичних дослідів використання нейронних мереж для створення голосового помічника. Було виділено основні недоліки існуючих підходів та запропоновано простий спосіб побудови програми на базі нейронних мереж. На основі отриманих результатів розроблено прототипну модель, за допомогою якої можна легко користуватися будь-яким пристроєм та доповнювати модель новими технологіями.
Keywords: векторизація; голосовий асистент; нейронна мережа; нейромережеві технологіі; попередня обробка