Ідентифікація специфічних земельних ділянок з використанням сучасних методів штучного інтелекту - Світенко, Г. М.; Романенков, Ю. О. (My University, 2025)
Процеси управління земельними ресурсами в умовах військових конфліктів характеризується високою невизначеністю та динамічністю. Традиційні методи контролю за станом сільськогосподарських територій є малоефективними або зовсім непридатними в зонах, що зазнали впливу бойових дій. Водночас, визначення масштабів занедбання або пошкодження земельних ділянок є критично важливим завданням для подальшого планування економічного відновлення територій.
Keywords: управління земельними ресурсами; сільськогосподарська територія