Комбіновані методи множинного доступу у телекомунікаційних мережах - Серков, О. А.; Обод, І. І.; Нікітін, С. О. (My University, 2013)
У статті надається класифікація просторових методів множинного доступу та можливих варіантів реалізації комбінованих методів множинного доступу у телекомунікаційних мережах, які базуються на основі просторового та випадкового методів. На основі порівняння бюджетів каналів вимірю кутових координат та передачі інформації показано, що найбільш доцільно використання складних сигналів у каналі виміру кутових координат.
Keywords: комбіновані методи множинного доступу; просторові методи множинного доступу; бюджети каналів