Модель поширення радіохвиль при передачі даних у мережі FANET - Соколова, В. К. (My University, 2020)
FANET представляє особливий вид тимчасової самоорганізуючої мережі на основі безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Через безпровідні канали зв'язку електромагнітні хвилі поширюються від передавача до приймача. З точки зору поширення радіохвиль в порівнянні з іншими типами безпровідних мереж, FANET має ряд специфічних проблем.
Keywords: FANET