Система візуалізації КТ-ангіографічних даних верхніх дихальних шляхів - Козак С. В. (My University, 2022)
В першому розділі проведено медико-технічне обгрунтування роботи, показано різні методи дослідження в області сканування людського тіла, а також їхні переваги та недоліки. У другому розділі наведено структуру системи візуалізації даних контрастної комп'ютерної томографії, реалізацію алгоритмів двомірної обробки та реалізацію алгоритмів тривимірної обробки і візуалізації даних, основні принципи функціонування яких викладено у джерелах. У третьому розділі було запропоновано та розроблено структурну схему системи обробки та візуалізації томографічних зображень, яка містить в собі: модуль попередньої обробки даних, модуль 2D обробки даних, модуль 3D обробки даних, модулі 2D та 3D виводу
Keywords: ангіографія; томографія комп’ютерна; судини; візуалізація