Захист військовослужбовців від впливу електромагнітного поля - Шпатар, В. О.; Ілляшенко, Л. М. (My University, 2023)
Відомо, що магнітні та електричні поля можуть причинити шкоду людині. Війна в Україні створила додаткові умови для впливу електромагнітного поля на здоров’я людей, зокрема військовослужбовців, та підкреслила важливість захисту людей від шкідливої дії електромагнітного поля.
Keywords: захист військовослужбовців; вплив електромагнітного поля