Розроблення пристрою автоматизованого управління параметрами вихідного сигналу перетворювача напруги для електротранспорту - Фарзуллаєв Р. М. (My University, 2024)
Мета роботи – розробка пристрою контроля сигналу після перетворювача, для надійного використання електрообладнанням. Об’єкт дослідження – пристрій контроля та обробки напруги вихідного сигналу. Предмет дослідження – система автоматизованого контролю сигналу для електрообладнання. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити такі завдання: – провести аналіз теоретичного матеріалу, щодо призначення та класифікації перетворювачів; – обґрунтувати необхідність розробки та застосування приладдя автоматизованого управління; – обрати правильне та надійне обладнання, зібрати пристрій за блок схемою – розробити програмне забезпечення на мові Pyhton; – експериментальним шляхом перевірити працездатність запропонованого модуля.
Keywords: перетворювач напруги; електротранспорт; управління параметрами; пристрій автоматизованого управління