Інформаційна модель взаємодії заходів у процесі підготовки військ (сил) - Романенко, І. О.; Ткачов, А. М.; Рубан, І. В. (Системи озброєння і військова техніка, 2009)
Розглянуто інформаційну модель взаємодії заходів в процесі підготовки військ (сил), набуття знань, навичок та вмінь, щодо створення перспективної методики синтезу плану підготовки. При складанні плану підготовки рівень ефективності кожного заходу визначається з урахуванням проведених раніше заходів, які створюють для нього інформаційну базу і безпосередньо впливають на ефективність його проведення. Цій підхід надає можливість підвищити рівень підготовки не збільшуючи витрати на проведення кожного заходу підготовки і плану підготовки військ (сил) в цілому.
Keywords: інформаційна модель підготовки; взаємодія заходів підготовки