Дослідження методів динамічної адаптації рекомендацій в ІТ-проектах електронної комерції - Стукалов, С. В. (My University, 2023)
Об’єкт дослідження – процеси побудови рекомендацій в ІТ-проектах електронної комерції. Предмет дослідження – методи динамічної адаптації рекомендацій в ІТ-проектах електронної комерції. Мета дослідження – проаналізувати властивості рекомендаційних систем, існуючи методи побудови рекомендацій та обґрунтувати необхідність адаптувати рекомендації по мірі зміни запитів та вподобань користувачів
Keywords: динамічна адаптація; набір даних; персоналізація; рекомендаційна система