Модель аналізу виконання графіку навчального процесу з використанням мобільного застосунку - Старіна, В. Д. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є проектування мобільного застосунку в рамках реалізації хмарних сервісів кіберуніверситету для обліку успішності виконання навчального графіку студента з відображенням шкали прогресу. Облік успішності навчання передбачає покращення процесу самоконтролю студентів та полегшити організацію навчання студентів в період сесії та екзаменів. Розроблено та протестовано мобільний застосунок, що допомагає слідкувати за вчасним виконанням завдань студентами, а також за їх прогресом у навчанні. Мобільний застосунок реалізований на базі операційної системи iOS. Програмна реалізація алгоритму додатку здійснена на мові програмування Swift у середовищі розробки XCode.
Keywords: мобільний застосунок; облік навчання; шкала прогресу; графік навчання; діджиталізація освіти